Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mart 2017 - 14:28 Yorum: 0

Bodrum Belediyesi yaşlı vatandaşlarını unutmuyor

Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Bodrum'daki 100 yaş üstü vatandaşları...

Bodrum Belediyesi yaşlı vatandaşlarını unutmuyor

Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Bodrum'daki 100 yaş üstü vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli ve sağlık personelinin katıldığı ziyaretler, geçtiğimiz yıl olduğu gibi Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında bu yıl da devam etti. Turgutreis ve Akçaalan mahallelerinde yaşayan 100 yaşın üstündeki vatandaşları evlerinde ziyaret eden yetkililer hal hatır sorup yaşlıların sağlık kontrollerini yaptırdı.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, ziyaret ettikleri yaşlı vatandaşlara Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından gönderilen çeşitli hediyeleri ve çiçekleri takdim ederek büyüklerinin sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ziyaretlerde Yurt, yaşlıların ayrıca tansiyon ve şeker ölçümlerinin de belediye sağlık personeli tarafından yapılmasını sağladı. Bodrum Belediyesi'ne, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, Ummahan Yurt'a ve Bodrum Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini sunan yaşlı vatandaşlar ile aileleri, yapılan bu ziyaretlerin kendilerine büyük moral olduğunu da ifade etti.

İlk ziyaret Turgutreis Mahallesi'nde yaşayan 101 yaşındaki Mensure Acar'a yapıldı. Bodrum Belediyesi ekiplerini mutlulukla karşılayan Acar, Başkan Mehmet Kocadon'a kendilerini unutmadığı için teşekkür etti. Daha sonra yine Turgutreis bölgesinden Alzheimer hastası olduğu öğrenilen 108 yaşındaki Fatma Çiftçi de evinde ziyaret edildi ve sağlık kontrolü yapıldı. Ekipler ardından Akçaalan'a geçerek 101 yaşındaki Fatma Nacit'in evine konuk oldu. Nacit ve ailesi Bodrum Belediyesi ekiplerine ve Başkan Kocadon'a teşekkür etti. 101 yaşında Abdurrahman Halis Tengiz de belediye yetkililerine hoş geldiniz diyerek bol bol askerlik anılarını ve gençlik anılarını da anlatarak keyiflendi.

Bodrum Belediyesi yaşlı vatandaşlarını unutmuyor

Bodrum Belediyesi yaşlı vatandaşlarını unutmuyor

Bodrum Belediyesi yaşlı vatandaşlarını unutmuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber