Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mayıs 2016 - 15:38 Yorum: 0

Bodrum Halk Eğitim Merkezi Yeni Binasına Kavuşuyor

Bodrum'da Halk Eğitim Merkezi ve anaokulu binası yapımı ile ilgili olarak basın açıklaması düzenleyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp...

Bodrum Halk Eğitim Merkezi Yeni Binasına Kavuşuyor

Bodrum'da Halk Eğitim Merkezi ve anaokulu binası yapımı ile ilgili olarak basın açıklaması düzenleyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp projeleri yaz sezonu sonu hayata geçirmeyi planladıklarını ifade etti.

Halk Eğitim Merkezi binasının yapılacağı arazide basın açıklaması düzenleyen Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, "Arazinin toplamı 7 dönüm. 7 dönümlük arazinin içerisinde 4 bin 172 metrekarelik alan Halk eğitim merkezi için ayrıldı. Geriye kalan alanda Anaokulu olarak yapılacak. Arazi hem belediye hem de vakfa ait bir arazi. Arazide yüzde 40 inşaat alanı var. Halk eğitim merkezi yaklaşık 1600 metrekarelik alan içerisine kurulacak. Kot farkı nedeniyle arazinin alt kısmında otopark ve Halk oyunları için bir alan yapılacak. Halk Eğitim merkezimizde atölyeler ağırlıklı olacak"

ENGELLİ KURSİYERLERE ÖZEL SINIFLAR

Demiralp, "Projenin en önemli kısmı engelli kardeşlerimiz için 3 ayrı sınıf yapılması. Görme, duyma ve zihinsel engelli kardeşlerimiz için açılacak bu sınıflar. Bir halk eğitim merkezinde olması gereken her şeyi burada hayata geçireceğiz" dedi.

YAZ SEZONU SONU İNŞAAT BAŞLIYOR

Arazinin tapusunu yeni aldıklarını kaydeden Demiralp, sözlerini şöyle sürdürdü "Yatırımla olan kısmı Ankara'da çözeceğiz. Milletvekilimiz Nihat Öztürk ile de bu konuyu görüştük. Bu dönemde alabilirsek yatırım planını alacağız ve alır almaz da Eylül, Ekim gibi projeyi hayata geçireceğiz"

Bodrum Halk Eğitim Merkezi Yeni Binasına Kavuşuyor

Bodrum Halk Eğitim Merkezi Yeni Binasına Kavuşuyor

Bodrum Halk Eğitim Merkezi Yeni Binasına Kavuşuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber