Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 22 Mayıs 2017 - 16:28 Yorum: 0

Bodrum’a dünya starları yağacak

Dünyaca ünlü eğlence mekanı Club Ampersand'ın Amerika'dan sonra Türkiye'deki ilk mekanı Muğla'nın Bodrum ilçesinde açılıyor.

Bodrum’a dünya starları yağacak

Dünyaca ünlü eğlence mekanı Club Ampersand'ın Amerika'dan sonra Türkiye'deki ilk mekanı Muğla'nın Bodrum ilçesinde açılıyor.

Dünyaca ünlü yıldızların sahne aldığı ve Amerika'da 17 eyalette bulunan Clup Ampersand Gümbet barlar sokağında açılıyor. Amerika'nın ünlü mekanını Bodrum'a getiren Amerikalı iş adamı Burak İrtanki, dünya yıldızlarını ağırlayacaklarını açıkladı. Farklı konsepti ile isminden sıkça söz ettirmeye başlayan Club Ampersand'ın açılış tarihi de belli oldu. 10 Haziran Cumartesi günü İrem Derici ve Hakan Kakız konseriyle yaza merhaba diyecek olan eğlence mekanı meşhur Bodrum gecelerine de hızlı bir giriş yapacak. Dünyanın en ünlü DJ'i olan Tiesto ve Mannie Fresh'in de sahne alacağı kulüpte birbirinden ilginç dans gösterileri ve şovlarda yerli ve yabancı turistleri eğlendirecek.

Tiesto ve Mannie Fresh hayranlarına müjde

Birbirinden ünlü isimleri ağırlayacaklarını söyleyen Club Ampersand Bodrum'un sahibi Burak İrtanki farklı bir konsept ile Bodrum'a hızlı bir giriş yapacaklarını belirterek, "Kulübümüzün tadilatını bitirme aşamasındayız. Allah'ın izni ile 10 Haziran'da İrem Derici ve Hakan Kakız konseri ile kapılarımızı açacağız. Daha sonra her gün Berkay, Sinan Akçıl, Cengiz İmren, Simge Sağın, Emre Kaya gibi birçok sanatçıyı haftanın 7 günü programa sokuyoruz. Normal şartlarda kulübün dizaynı her gün sanatçı çıkarmaya müsait değil ama biz olayı biraz değiştirdik. Kulübümüze dünya starlarını getireceğiz Tiesto ve Mannie Fresh gibi isimlerle özel anlaşmamız var. Bu isimlerin de özel konserleri olacak. Ampersand Amerika'da 17 eyalette olan çok ünlü bir kulüp. Biz kulübün isim haklarını tüm Türkiye için satın aldık. Gümbet de açma nedenimiz de burada saat sorunu olmaması ve Gümbet'in yeni bar merkezi haline gelmesi. Biz biraz da Gümbet kalitesini yukarıya çekmek istiyoruz. Biliyorsunuz Halikarnas kapandı, Halikarnas kalitesi ve seviyesindeki müşteriyi Gümbet'e almak istiyoruz. O yüzden böyle bir yatırım yaptık ve güzel de oldu. Kulübümüzde birçok yenilik olacak müşterilerimize VIP hizmeti vereceğiz, otellerden alınıp özel olarak mekana getirilecekler ve özel güvenlik hizmeti vereceğiz. Bunun gibi daha birçok yeniliğimiz olacak. Ampersand bir dünya markası olduğu için biz de Türkiye ayağı olarak Bodrum'dan başladık Antalya'dan teklifler var ve ilerleyen zamanlarda İstanbul'da da bir yer düşünüyoruz. Biz İstanbul kalitesinde ve İstanbul müşterisinin alışkın olduğu şekilde hizmet veriyoruz bu yüzden ortaya çok güzel bir şey çıkacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber