Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Aralık 2016 - 21:18 Yorum: 0

Bodrum’da 6 FETÖ üyesi tutuklandı

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, 4 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışına çıkma hazırlığı yaparken yakalanan...

Bodrum’da 6 FETÖ üyesi tutuklandı

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, 4 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışına çıkma hazırlığı yaparken yakalanan 8 FETÖ/PDY şüphelisinden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Bürosu'nun yürüttüğü soruşturma kapsamında; Aydın, Antalya, İstanbul ve Manisa'da yapılan operasyonda, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın İstanköy Adası'na kaçma hazırlığındayken yakalanarak gözaltına alınan 8 FETÖ/PDY şüphelisinden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Önceki gün adliyeye sevk edilen 8 kişiden A.S., H.A. ile M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bugün ise Ş.İ., Ü.Ü.K. ile İ.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. A.E. ve A.S.S. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber