Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Yerel 01 Eylül 2016 - 17:03 Yorum: 0

Bodrum’da adli yıl açılışı yapıldı

Bodrum'da, Hakim, Savcı ve Adliye personelinin katıldığı törenle 2016-2017 yılı adli yılının açılışı yapıldı.

Bodrum’da adli yıl açılışı yapıldı

Bodrum'da, Hakim, Savcı ve Adliye personelinin katıldığı törenle 2016-2017 yılı adli yılının açılışı yapıldı.

Bodrum Adliyesi önünde düzenlenen törene, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, hakiler, savcılar, avukatlar ve adliye personeli katıldı.

Törende şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden yargı çalışanları için Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşının okundu. Atatürk büstüne çelenk bırakılmasıyla devam eden törende konuşan, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, iki yıllık süre içerisinde ağır ceza merkezi ve 1. Bölge olarak yeni bir statü kazanan Bodrum Adliyesi'nin her geçen gün gerek iş yoğunluğu, gerekse fiziksel olanakları itibariyle büyüyerek, yaz kararnamesiyle Bodrum Adliyesi'ne yeni katılan hakim ve cumhuriyet savcılarıyla yol almaya devam edeceğini kaydetti. Dr. Barış Duman şöyle konuştu: "Adliyemizin büyümesi ivedilikle karşılanması gereken bir takım ihtiyaçları da beraberinde getirmiştir. Bu kapsamda geçtimiz yıldan bu yana devletimizin çok büyük bir yatırımı olarak ihtiyaç duyulan 22 adet lojman Konacık Mahallesi'de alınarak meslektaşlarımıza tahsis edilmiştir. Adliye binasına içinde zamanla ortaya çıkan yetersizlikler yapılan çalışmalarla önemli ölçüde giderilse de, gelecek yıllardaki ihtiyaçlar giderilerek ek bina yapılması konusunda gerekli adımlar atılmaya başlanmış, bakanlığımızla yazışma sürecine girilmiştir. Ceza infaz kurumu için Mumcular Mahallesi'nde yer tahsisi çalışmaları da halen devam etmektedir" dedi.

Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri tarafsız ve bağımsız yargı olduğuna vurgu yapan Duman konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bodrum Adliyesi'nde görevli hakim ve cumhuriyet savcıları bu inanç ve bilinçle hareket ederek her zaman olduğu gibi evrensel hukuk kurallarına bağlı bir şekilde soruşturma ve yargılama faaliyetlerine 2016 - 2017 adli yılında da devam edecektir. Yeni adli yılda Bodrum'da huzur ortamının tesisiyle adalete güvenerek yaşamlarını sürdürme noktasında tüm hakim cumhuriyet savcısı ve adliye personeli çalışmalarına devam edecektir. Adalet hizmetinin objektif olarak verilebilmesi noktasında gayret gösterecek avukat meslektaşlarımıza da bu vesileyle bir teşekkürü borç biliyorum. Son olarak ifade etmek isterim ki; demokrasi, hukuk ve ülke bütünlüğümüz için milletimizin gösterdiği onurlu duruşla bugün burada 2016 - 2017 Adli Yıl açılışını gerçekleştirme şansını elde ettik. Gün birlik ve beraberlik içerisine dayanışma günüdür. Terörün nereden gelip kimi hedef aldığının hiç bir önemi yoktur. Terör ne şekilde kendini gösterirse göstersin herkes tarafından dik duruşla ve yüksek sesle kınanarak karşı durulması gereken bir insanlık suçudur. Bodrum Adliyesi hakim ve savcıları olarak bizler de birlik ve beraberlik içerisinde terör eylemlerini ve teröre destek verenleri şiddetle lanetlediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz. Şahsım ve meslektaşlarım adına yeni adli yılın vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını, sağlık ve barış içinde geçmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bodrum’da adli yıl açılışı yapıldı

Bodrum’da adli yıl açılışı yapıldı

Bodrum’da adli yıl açılışı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber