Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Ağustos 2016 - 17:33 Yorum: 0

Bodrum’da boru patladı, araçlar birbirine girdi

Bodrum'a içme suyu taşıyan ana isale hattında meydana gelen patlama sonucu yollar göle döndü.

Bodrum’da boru patladı, araçlar birbirine girdi

Bodrum'a içme suyu taşıyan ana isale hattında meydana gelen patlama sonucu yollar göle döndü. Bazı araçların sular altında kaldığı su baskınında ardı ardına kazalar yaşandı.

Bodrum'da geçtiğimiz yıl sık sık yaşanan patlamalar nedeniyle bölgede DSİ tarafından yeni bir isale hattı döşenmişti. Ancak Torba kavşağındaki özel mülk içinde kalan bir bölüm yasal gerekçeler nedeniyle yenilenememişti. İşte tam o noktada bugün büyük bir patlama yaşandı. Trafik akışının en yoğun olduğu Bodrum girişindeki Torba Kavşağında yaşanan su borusunun patlamasıyla akan sular nedeniyle birçok araç sular altında kaldı. Aynı anda yoldan geçmekte olan bazı araçlarda maddi hasarlı trafik kazasına karıştı.

Patlamadan çevredeki bir iş yeri de nasibini aldı. Patlamanın meydana geldiği yerde derin bir çukur açıldı. Yol taş ve moloz yığınıyla doldu. Bölgeye sevk edilen ekipler bir taraftan yolu açma çalışmaları ile uğraşırken bir taraftan da kazaya karışan vatandaşların tepkisi ile karşılaştı.

Patlama nedeniyle Bodrum-Milas karayolunda trafik uzun süre kontrollü sağlanırken uzun kuyruklar oluştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber