Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mart 2015 - 20:23 Yorum: 0

Bodrum'da deniz suyunun rengi değişti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, birkaç gündür devam eden yağışlarla denize akan yağmur suları, tur ve balıkçı teknelerinin bağlandığı Bodrum Limanı'nı çamura buladı

Bodrum'da deniz suyunun rengi değişti

MUĞLA (AA) - Bodrum'da yağmur sularıyla denize akan çamur, deniz suyunun rengini değiştirdi.

İlçede son üç gündür aralıklarla devam eden yağışın ardından Bodrum Limanı'na dolan çamurlu su sonrası mavinin yerini kahverengi aldı. Limandaki bazı balıkçılar, her yağmur sonrasında bu sıkıntıyı yaşadıklarını belirterek, yetkililerden tedbir alınmalarını istedi. 

Dereler kapandığı için çamurlu suyun limana aktığını ifade eden tekne kaptanı Mustafa Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, çamurlu suyun kötü görüntü oluşturduğunu söyledi.

Sorunun derelerin kapalı olmasından kaynaklandığını öne süren Günaydın, "Su boşalmadan önce arıtılıyor ama denizin dibi zamanla çamur doluyor. Bu akarın liman dışına verilmesi lazım ama o da zor ve masraflı bir iş" diye konuştu. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber