Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Eylül 2014 - 14:48 Yorum: 0

Bodrum'da deniz temizliği

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kendilerine "İnaf gari" temizlik hareketi adını veren bir grup dalgıç, deniz dibi temizliği yaptı

Bodrum'da deniz temizliği

MUĞLA (AA) - Bodrum'da dalgıçlar tarafından deniz dibi temizliği gerçekleştirildi.

Kumbahçe sahilinde toplanan ve kendilerine "İnaf gari" temizlik hareketi adını veren, aralarında dalgıçların da bulunduğu bir grup, kıyı temizliği yaptı.

Daha sonra deniz dibi temizliği yapan 8 dalgıç denizden halı, boru, silikon tabancısı, pet şişe, balıkçı ağı, motosiklet tekeri gibi atıkları kıyıya çıkarttı.

Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, gazetecilere yaptığı açıklamada, denizi kirlettikten sonra temizlemenin oldukça zor olduğunu söyledi.

Vatandaşlara "Denizleri kirletmeyin" çağrısında bulunan Demiröz, "Önemli olan temizlemek değil, kirletmemek. Fiziki kirlilik dalgıçlar tarafından temizlenebiliyor ama sıvı atıklarla kanalizasyonla kirletilen denizimizi temizlemek güç. Denizimizi korumaktan aciziz. Bu durum beni üzüyor" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber