Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 21 Ekim 2014 - 17:28 Yorum: 0

Bodrum'da DSİ isale hattında patlama

Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlamada taş düşmesi sonucu yol bir süre ulaşıma kapandı, bölgedeki bir oteli su bastı

Bodrum'da DSİ isale hattında patlama

MUĞLA (AA) - Bodrum'da, DSİ hattında meydana gelen patlama nedeniyle karayolu ulaşıma kapandı.

Bodrum-Milas karayolu Kaynar mevkisinde, Devlet Su İşlerine (DSİ) ait içme suyu isale hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Patlamanın etkisiyle dağdan gelen taş ve moloz yığınları, karayolunun yaklaşık 30 metrelik bölümünü kapladı. Polis ekipleri, karayolunda güvenlik önlemi aldı.

Yola biriken atıklar, belediye ekiplerinin çalışmasıyla kaldırıldı. Yaklaşık yarım saat kapalı kalan karayolu, çalışmanın ardından trafiğe açıldı.

Patlama sonucu akan sular nedeniyle de bölgedeki bir oteli su bastı. Otelin yoldan altta kalan odalarındaki eşyalar su basması sonucu zarar gördü. Akan çamurlu suyun dökülmesi nedeniyle denizin bu bölümünün rengi değişti.

Öte yandan DSİ ile Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) ekipleri, patlamanın olduğu bölgede onarım çalışmalarına başladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber