Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Bodrum'da fırtına etkili oluyor

Saatteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle ilçede devam eden Bodrum Uluslararası Optimist Regat'ın 3'üncü gün yarışları ertelendi

Bodrum'da fırtına etkili oluyor

MUĞLA (AA) - Bodrum'da saatteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.

AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye, ilçede güney ve güneydoğudan saatteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına etkili oluyor.

Kumbahçe ve Bardakçı koylarına vuran sert dalgalar nedeniyle bazı iskelelerde hasar oluştu. İşletmecilerin fırtınaya karşı kum torbalarıyla önlem aldıkları gözlendi. Geçtiğimiz günlerde ilçede başlayan 3. Bodrum Uluslararası Optimist Regat'ın 3'üncü gün yarışları da fırtına nedeniyle ertelendi. 

Yarışmacılar, optimist teknelerini güvenli bir şekilde kenara çekerek otellerine döndü. 

Türkiye Yelken Federasyonu Organizasyon Komitesi Başkanı Nevin Köylü, 3'üncü gün yarışlarının başhakem tarafından ertelendiğini söyledi.

Rüzgarın oldukça kuvvetli olduğunu belirten Köylü, "Rüzgar lodostan esiyor ve çok fazla. Yarışlarımızı belli bir rüzgar şiddetinde yapmamız lazım. Onun için bugünkü yarışları erteledik" dedi.

Öte yandan fırtınanın yarın öğle saatlerine kadar etkisini sürdüreceği belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber