Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Aralık 2014 - 15:53 Yorum: 0

Bodrum'da hırsızlık iddiası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 30'a yakın ev ve iş yerindenhırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 17 yaşındaki zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Bodrum'da hırsızlık iddiası

MUĞLA (AA) - Bodrum'da hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 17 yaşındaki kişi, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı birçok mahallede 30'a yakın ev ve iş yerinde farklı gün ve zamanlarda hırsızlık olaylarının yaşanması üzerine, polis ve jandarma ekipleri harekete geçti. 

Ekipler, hırsızlık olaylarının yaşandığı yerlerde yaptıkları teknik incelemeler ve mağdurların ifadeleri doğrultusunda zanlının kimliğini tespit ederek arama çalışması başlattı. Polis ekipleri ilçe merkezinde izini sürdüğü A.K. (17) adlı şüpheliyi Kumbahçe Mahallesi'nde düzenlediği operasyonla yakaladı.

Polis ekiplerince zanlının üzerinde yapılan aramada bıçak, tornavida, eldiven, makas ve çanta gibi malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece "hırsızlık" suçundan tutuklandı.

Zanlı, adliye çıkışı gazetecilerin soruları üzerine, "Hırsızlık yapmadım. Benim suçum adam yaralamadan. Bir adam bana küfretti ben de bıçakladım. Sonu böyle olduğu için pişmanım" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber