Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Ocak 2015 - 22:08 Yorum: 0

Bodrum'da "insan kaçakçılığı" operasyonu

Yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Kos Adasına gitmeye çalışan Kongo, Afganistan, Burma, İran ve Suriye uyruklu 30 kaçak, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı

Bodrum'da 'insan kaçakçılığı' operasyonu

MUĞLA (AA) - Bodrum'da ilçesinde, yasa dışı yollardan yurt dışına gitmeye çalışan 30 kaçak yakalandı.

 İlçeye bağlı Akyarlar Mahallesi Tüllüce Adası açıklarında devriye görevi yapan Turgutreis Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, durumundan şüphelendiği bir lastik botu durdurdu. 8 metrelik botta, Yunanistan'ın Kos Adasına gitmeye çalışan Kongo, Afganistan, Burma, İran ve Suriye uyruklu 30 kaçak olduğu tespit edildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığına getirilen kaçaklar, sınır dışı işlemleri için Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. 

Kaçaklar daha sonra sağlık kontrolü için Bodrum Devlet Hastanesine götürüldü. Bu sırada hastanenin bekleme salonu boşaltıldı, acil servis girişinden hasta kabul edilmedi. 

Burada muayene edilen kaçaklar, güvenlik görevlileri nezaretinde sınır dışı edilmek üzere Muğla Yabancılar Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber