Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 16 Eylül 2014 - 21:03 Yorum: 0

Bodrum'da kaybolan turist aranıyor

Tatil için ailesiyle geldiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yaklaşık bir ay önce kaybolan alzheimer hastası Fransız turisti arama çalışmaları sürdürülüyor

Bodrum'da kaybolan turist aranıyor

MUĞLA (AA) - Bodrum'da, yaklaşık bir ay önce kaybolan Fransız turistin bulunması için dere yataklarında arama yapıldı.  

Fransa'dan ailesiyle tatil için geldiği Bodrum'da, 18 Ağustos'ta yüzmek istediğini söyleyerek ailesinin yanından ayrılan alzheimer rahatsızlığı bulunan Alain Dumortier'in (73), bulunması için AKUT ve jandarma ekipleri, derelerde ve kullanılmayan bahçelerde arama yaptı. Yaklaşık 3 saat süren arama çalışmaları sonuçsuz kaldı.

AKUT Bodrum Lideri Saadettin Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, arama kurtarma çalışmalarına belli aralıklarla devam ettiklerini söyledi.

Fransız turisti bulabilmek için her bölgeyi aradıklarını belirten Uslu, "Metruk alanlara bakıyoruz. Çok yere bakıldı. Bu bölgedeki insanların daha duyarlı olması lazım. Herhangi bir duyum aldıklarında emniyet güçlerine haber vermeleri yeterli olacaktır" dedi. 

Uslu, işitme cihazı olmadan duyamayan, kısmi görme engeli ve ayağında rahatsızlığı olan turisti bulmak için çalışmaları sürdüreceklerini sözlerine ekledi.  

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber