Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Ekim 2014 - 14:23 Yorum: 0

Bodrum'da kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili oluyor

İlçede etkili olan kuvvetli rüzgar ve sağanak nedeniyle bir balıkçı kayığı battı, bir gulet de sahile sürüklendi

Bodrum'da kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili oluyor

MUĞLA (AA) - Bodrum'da kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili oluyor.

AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, ilçede güney batı yönünden saatteki hızı 50 kilometreyi bulan kuvvetli rüzgar ile sağanak etkili oluyor. 

Kuvvetli rüzgar nedeniyle Kumbahçe açıklarında bulunan yaklaşık 6 metre uzunluğundaki bir balıkçı kayığı battı.

Yine aynı yerde demirli bulunan yaklaşık 20 metre uzunluğundaki "Sino" isimli Bodrum guleti de sürüklenmeye başladı. Tekne çalışanlarınca haber verilmesi üzerine bölgeye gelen Sahil Güvenlik ekipleri ve sürat botları, sürüklenen gulete müdahale ederek karaya oturmasını güçlükle önledi.

Karaya sürüklendiğini gören gulet personelinin bazıları da kurtarma çalışmalarına destek verebilmek için yüzerek gulete ulaşabildi. 

Öte yandan Bodrum Yarımadası ve Yunanistan arasında devam eden "26. Bodrum Cup Yelken Yarışları"nın Kalimnos-Leros etabı, kuvvetli rüzgar nedeniyle iptal edildi.

Bu arada ilçede kuvvetli rüzgar ve sağanak, aralıklarla devam ediyor. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber