Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Ağustos 2014 - 18:23 Yorum: 0

Bodrum'da makilik ve ormanlık alanda yangın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki noktada çıkan yangınlar havadan ve karadan müdahalelerle kontrol altına alındı

Bodrum'da makilik ve ormanlık alanda yangın

MUĞLA (AA) - Bodrum'da iki bölgede çıkan yangınlar kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Torba Mahallesi Emin Anter Bulvarı'nda makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, ormanlık bölgeye sıçradı. Yangına Milas Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı bir uçak, Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı 5 itfaiye aracı ile orman işçileri ve vatandaşlar müdahale etti. 

Kontrol altına alınan yangında yaklaşık yarım hektar makilik ve ormanlık alan zarar gördü, bölgede bulunan bir restorana ait, personel lojmanı da yandı. 

- Akyarlar Mahallesi'nde makilik alanda yangın çıktı

İlçeye bağlı Akyarlar Mahallesi Bağla mevkindeki makilik alanda da henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgenin kayalık olması nedeniyle güçlükle müdahale edilebilen yangın, yerleşim alanlarına kadar yaklaştı. Yerleşim alanları çevresinde tedbir alındı.

Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. 

Her iki yangında soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber