Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:15 Eskişehir de toz taşımı ve gece saatlerin yer yer sis bekleniyor12:15 Başkan Zolan 1 günde 6 ilçeyi ziyaret etti12:15 Fatih’te dehşet anları kamerada: Alacak verecek tartışmasında arkadaşını de...12:14 Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"12:14 Bilecik’te duyarsız sürücüler yayaları çileden çıkarıyor12:14 5000 Evler “Özkan Çetinkaya” dedi12:14 Merkezefendi Belediyesi’nin iftar programı Başkarcı’da12:10 Dedektörle sit alanında define ararken suçüstü yakalandı12:07 Organlarını bağışlayan Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür belg...12:07 Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti12:06 Başkan Odakır: “Bütün vatandaşlarımız demokrasiye katkı sağlamalı”12:04 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada12:02 Bilecik’te bilet satışı yapılan etkinlik iptal oldu, paraları iade etmedile...12:01 Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi Hizmette12:00 Bakan Tekin acı haberi Tokat’ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara’ya...11:59 Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü11:59 Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü11:58 Millî helikopter motorunda önemli bir eşik daha aşıldı11:57 Lavrov: “Biz müzakereye hazırız, ancak Zelenskiy’in barış formülü temelinde...11:57 Hunat Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Kayseri’yi gururlandıran b...
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 15:18 Yorum: 0

Bodrum’da Öğretmenler Günü etkinliği

24 Kasım Öğretmenler Günü, Muğla'nın Bodrum ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bodrum’da Öğretmenler Günü etkinliği

24 Kasım Öğretmenler Günü, Muğla'nın Bodrum ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bodrum'da öğretmenler günü için hazırlanan program, Bodrum Belediye Meydanında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Programa, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Semiz, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Naciye Tanrıkulu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, çelenk sunma töreninin ardından Bodrum Belediyesi Heredot kültür Merkezi'nde de devam etti.

Bodrum’da Öğretmenler Günü etkinliği

Bodrum’da Öğretmenler Günü etkinliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber