Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Aralık 2017 - 18:48 Yorum: 0

Bodrum’da trafik kazası 1 yaralı

Bodrum'da 2 aracın karıştığı trafik kazasında bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Bodrum’da trafik kazası 1 yaralı

Bodrum'da 2 aracın karıştığı trafik kazasında bir kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bugün akşamüstü saatlerinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde seyreden Mehmet Gemici idaresindeki 44 LV 222 plakalı kamyonet ile aynı istikamette seyreden Davut Topal yönetimindeki otomobil 48 BG 496 plakalı otomobil, Gümbet Kavşağı civarında bir anlık dikkatsizlik sonucu çarpıştı.

Çarpmanın şiddetiyle her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, kamyonet içerisinde yolcu olarak seyreden Sema Erk, hafif şekilde yaralandı. Kaza mahalline gelen 112 Acil Sağlık ambulansına alınan yaralı, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bir süre tek şeritten sağlanan trafik akışı, polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kazaya karışan araçlar bölgeden kaldırılmasıyla normale döndürüldü.

Bodrum’da trafik kazası 1 yaralı

Bodrum’da trafik kazası 1 yaralı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber