Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 07 Eylül 2022 - 16:18 Yorum: 0

Bodrum’da yerli ve yabancı turistler DJ performans ile eğlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sezon hareketliliği devam ederken, yerli ve yabancı turistler DJ performansı ile coşku dolu saatler yaşadı.

Bodrum’da yerli ve yabancı turistler DJ performans ile eğlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sezon hareketliliği devam ederken, yerli ve yabancı turistler DJ performansı ile coşku dolu saatler yaşadı.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Bodrum'da sezon hareketliliği devam ediyor. Tatil için Bodrum'a gelen turistler, gün içerisinde birçok etkinliğe katılırken, akşamları eğlence merkezlerine akın ediyor. Bir gece kulübünde, Avrupa'nın yanı sıra Türkiye'nin gözde tatil beldeleri Marmaris, Bodrum ve Çeşme'de her yaz performans gösteren DJ Kaan Öz sahne aldı. Turistler DJ'in çaldığı birbirinden özel remiksler ile eğlencenin tadını çıkartırken, dans ve ışık gösterisi ile coşku dolu anlar yaşadı. Öte yandan, yerli ve yabancı turistlerin yakından takip ettiği DJ Kaan Öz'ün, kış sezonunda Türkiye'de turne hazırlığı yaptığı olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber