Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mayıs 2016 - 15:18 Yorum: 0

Bodrumspor 1931 Taraftarlar Derneğinden Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a Teşekkür

Bodrumspor 1931 Taraftarlar Derneği Başkanı Taner Yaman Başkan Yardımcısı Doğan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Celil Özkan, Bodrum Kaymakamı Dr....

Bodrumspor 1931 Taraftarlar Derneğinden Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a Teşekkür

Bodrumspor 1931 Taraftarlar Derneği Başkanı Taner Yaman Başkan Yardımcısı Doğan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Celil Özkan, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ı makamında ziyaret etti.

Bodrumspor 1931 Taraftarlar Derneği Başkanı Taner Yaman Başkan Yardımcısı Doğan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Celil Özkan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Dr. Gödekmerdan'ın verdiği desteklerden dolayı teşekkür amaçlı gerçekleşen ziyarette Bodrumspor konuşuldu.

Bodrumspor 1931 Taraftarlar Derneği Başkanı Taner Yaman yaptığı açıklamada "Biz bugün Sayın Kaymakamımızı geçen sene kurulan Bodrumspor 1931 Taraftarlar Derneği adına ziyaret ettik. Derneğimizin amacı Bodrum Yarımadasında yaşayan Bodrumspor Taraftarlarını bir arada tutmak, Bodrumspor sevgisini yaymak, genç nesilleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sosyal etkinlikler oluşturmaktır. Sayın Kaymakamımız bu sene evimizde oynadığımız tüm maçlarda bizlere destek olarak büyük güç vermiştir. Her zaman her konuda bizlerin destekçisi olmuştur. Bu sebep ile kendilerine teşekkürü borç biliriz" dedi.

Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan "Bodrumspor bizim takımımız. Elimizden geleni her zaman yaptık, yapmaya da hazırız. Derneğin amaçlarına uygun olarak faaliyet göstermesi konusunda da desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Her şey Bodrumspor için" dedi.

Dernek Başkanı Tamer Yaman Kaymakam Dr. Gödekmerdan'a adına hazırlattıkları takım atkısı ve forma takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber