Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Haziran 2016 - 20:43 Yorum: 0

Bodrumspor Başakşehirli İki Genci Renklerine Bağladı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da yaz kampı öncesi transfer çalışmaları hız kazandı.

Bodrumspor Başakşehirli İki Genci Renklerine Bağladı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da yaz kampı öncesi transfer çalışmaları hız kazandı.

Önceki gün geçtiğimiz sezon 2. Lig takımlarından İnegölspor'da forma giyen Tufan Zahid Arslan ile iki yıllık sözleşme imzalayan B.B. Bodrumspor, dün de iki genç isim sözleşme imzaladı.

B.B. Bodrumspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nün genç yetenekleri 1997 doğumlu Enes Subaşı ve 1998 doğumlu Muhammed Kerem Aktürkoğlu ayrı ayrı kendilerini yeşil beyaz renklere bağlayan imzaları attılar. Her iki futbolcuda daha sonra kulüp yöneticisi Hüseyin Gözütok ile birlikte, üzerinde "İnananlar Asla Kaybetmez" yazılı Bodrumspor atkısı ile poz verdiler.

Öte yandan geçtiğimiz yıl boyunca Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir A takımı ile antrenmanlara çıkan her iki genç oyuncu, yaş gruplarında da bir çok Milli maçta forma giymişler. B.B. Bodrumspor yöneticilerinden Hüseyin Gözütok, "Hem futbolcu kardeşlerimize, hem de kulübümüze hayırlı olsun" diyerek, transferlerin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan Medipol Başakşehir'in tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı'ya teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber