Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2016 - 13:58 Yorum: 0

Bodrumspor, Düzcespor’u konuk edecek

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta averajla lider Düzcespor'u konuk edecek.

Bodrumspor, Düzcespor’u konuk edecek

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta averajla lider Düzcespor'u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta Hatay deplasmanında haftanın grup lideri Kırıkhanspor'u 1-0 mağlup eden B.B. Bodrumspor, bu hafta averaj ile lider olan Düzcespor'u konuk edecek. Pazar günü Bodrum İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor son antrenmanını Cumartesi günü gerçekleştirecek.

12 Puan ile zirveyi paylaştığı Düzcespor karşısında seyirci aventajınıda kullanarak 3 puanı hedefleyen B.B. Bodrumspor, Düzcespor maçı sonrası da 2 hafta üst üste deplasmanda oynayacak. Düzcespor hazırlıklarını yakından takip eden B.B.Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ise önemli maç öncesinde şu açıklamalarda bulundu;

"Bu hafta Kırıkhan'a giderken içerde talihsizce puanlar kaybetmiştik. Demiştim ki bizim takımımız Robin Hood gibi yüksek sıralardaki takımlardan puanlar alıp alçak sıralardaki takımlara puan verme alışkanlığı devam etti. Lideri deplasmanda yendik geldik bu hafta yine liderle karşılaşacağız. Gerçi puan puanayız ama 1 gol averajı ile Düzce bizim üstümüzde. Yine güzel zorlu bir maç olacak. Düzce takımıda bu ligin iyi yatırım yapmış iti takımlarından bir tanesi, iyi futbol oynuyorlar. Bodrumspor olarak bizim en büyük alışkanlığımız, iddialı iyi futbol oynayan takımlara karşı iyi futbol oynamak, iyi skorlar almak. İnşallah bu alışkanlığımızı devam ettiririz. Ben futbolcularımızın içeride iyi bir skor elde edeceklerine eminim".

Başkan Karakaya ayrıca Bodrumspor taraftarlarıyla da gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi;

" Bütün deplasmanlara bakıyorum Bodrumspor taraftarı Kırıkhan'a geldi, Batman'a geldi, Sarıyer'e geldi ve her yerde diğer taraftarlar ile çok iyi ilişkiler arasına girdi. Beraber oturmalar, forma hediyeleri, hakikaten ben Bodrumspor taraftarını bu örnek davranışlarından dolayı takdir ediyorum ve onlarla gurur duyuyorum. İnşallah bu olay günden güne daha da artacak. Bodrumsporlular olarak her yere sevgi götüreceğiz. İçerde de ben bu hafta bütün taraftarlarımızı maça davet etmek istiyorum. İnşallah bütün taraftarlarımızla bütünleşerekten, birlik beraberlik içinde bu maçı hep beraber kazanalım diyorum".

Bodrumspor'un iç saha maçlarına Yarımada da bulunan diğer kulüp sporcularının, teknik ekiplerinin, altyapı takımlarının da geldiğini belirten başkan Karakaya konuşmasını şöyle sürdürdü;

" Onların bu desteği bizi çok mutlu ediyor ve gurur veriyor. Çünkü Bodrumspor her zaman yarımadadaki takımların abi takımı. Yarımada genelinde ki çocuklarımızın hedefi de Bodrumspor'da oynamak olmalı. Ben yine bu hafta takımlarımızı, yani programı olmayan takımlarımızı davet ediyorum. Onların bize destek vermesi gerçekten çok önemli. Onları tekrar stadımızda görürsek bizi çok mutlu eder. Çünkü ortak paydamız Bodrum, her şey Bodrum için".

16 Ekim Pazar günü B.B. Bodrumspor ile Düzcespor arasında oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 15:30'da çalacak.

Bodrumspor, Düzcespor’u konuk edecek

Bodrumspor, Düzcespor’u konuk edecek

Bodrumspor, Düzcespor’u konuk edecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber