Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ağustos 2014 - 22:13 Yorum: 0

Bodrum'un imar planı yeniden düzenleniyor

Belediye Başkanı Kocadon:

Bodrum'un imar planı yeniden düzenleniyor

MUĞLA (AA) - Bodrum Belediyesi'nin imar planında yeni bir düzenlemeye gittiği bildirildi. 

Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bir süre önce başlatılan ve büyük ölçüde tamamlanan "Bodrum İlçesi İmar Planları Tespit, Analiz ve Bütünleme Çalışmaları"nı, Bodrum Ticaret Odası'nda kamuoyu ile paylaştı. 

Kocadon, burada yaptığı konuşmada, imar planı uygulamasında kimsenin yazılı haklarını elinden almak gibi bir düşüncelerinin olmadığını ifade etti. 

İlçede mevzuata uygun olarak alınmış ve devam eden inşaatlar hariç, tüm faaliyetleri geçici süreyle durdurduklarını hatırlatan Kocadon, şunları kaydetti:

"Mülkiyet hakkının ne kadar kutsal bir hak olduğunun bilincindeyiz. Amacımız, Bodrum'un geleceğinde etkin bir rol oynayan imar planlarımızı düzene sokmak. Normalde 11 imar planı olması gerekirken, bizim 51 planımız var. Büyükşehir Yasası öncesinde 11 tane belediyemiz vardı. Şu anda Bodrum genelinde 51 adet plan mevcut. Normalde 11 tane plan olması lazım. Çalışmayan yollar, birbirinin üstüne binmiş, belde sınırlarını aşmış planlar var. Onun için biz başta söylediğimiz gibi bunların hepsini hep beraber düzelteceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber