Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 02 Aralık 2019 - 13:58 Yorum: 0

Bodrum’un yolları kışa hazırlanıyor

Sorumluluk alanlarında bulunan yolları yenilemeye alan ekipler, gerçekleştirdiği çalışmalar ile yolları kış aylarına hazırlıyor.

Bodrum’un yolları kışa hazırlanıyor

Sorumluluk alanlarında bulunan yolları yenilemeye alan ekipler, gerçekleştirdiği çalışmalar ile yolları kış aylarına hazırlıyor. Çalışmalar kapsamında Torba, Göltürkbükü, Gündoğan ve Yalıkavak grup yollarında düzenleme ve iyileştirme çalışmaları sürüyor.

Elektrik, su, kanalizasyon, telefon, internet ve doğalgaz gibi altyapı sebebiyle kazılan ve tahrip olan yollarda çalışmalar gerçekleştiren ekipler, Yaz aylarında trafik yoğunluğu nedeniyle bakım onarım çalışmaları yapılamayan yollarda sıcak asfalt serimi ve yol bakımı yapıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bodrum ilçemizdeki bütün mahallelerimizde yollarla ilgili sıkıntıları yerinde tespit etmiş durumdayız ve çok hassas bir şekilde çalışıyoruz. İlçemizde belirlenen noktalarda asfalt serim ve bakım çalışmaları yaparak sürücü ve yayalara güvenli ve konforlu yollar sunuyoruz. İlçemizin ihtiyaçlarına en kısa zamanda cevap verebilmek amacıyla hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz"

Bodrum’un yolları kışa hazırlanıyor

Bodrum’un yolları kışa hazırlanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber