Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 06 Eylül 2018 - 10:43 Yorum: 0

Boğaçayı Caddesi’ne bağlantı yolda sıcak asfalt

Konyaaltı Belediyesi bölgede sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Boğaçayı Caddesi’ne bağlantı yolda sıcak asfalt

Konyaaltı Belediyesi bölgede sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Hurma Mahallesi'nde Batı Çevreyolu ile Boğaçayı Caddesi'ni bir birine bağlayan 242-1 Sokak'ta sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı.

Yaz aylarının başında İlçe sınırları içersinde yayla yollarını asfaltlayan Konyaaltı Belediyesi, şimdide merkez de yer alan yolların asfalt çalışmalarına başladı. Konyalatı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Hurma Mahallesi'nde Batı Çevreyolu ile Boğaçayı Caddesi'ni bir birine bağlayan 242-1 Sokakta sıcak asfalt çalışması başlattı. İlk olarak iki cadde ile bağlantıyı sağlayan sokağı açan Konyaaltı Belediyesi, ardından sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Yaklaşık 500 metre uzunluğundaki yolda çalışmaların iki gün içersinde tamamlanacağını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, açılan bu sokak ile Batı Çevreyolu ile Boğaçayı caddesini bir birine bağlamış olacaklarını söyledi. Batı Çevreyolunu kullanan sürücülerin Hurma Mahallesi'nde Boğaçayı Caddesi'ne geçmekte güçlük çektiklerini ifade eden Muhittin Böcek, bu geçişi sağlayacak alternatif bir yolu daha bu çalışmanın sonunda hizmete açmış olacaklarını bildirdi. İlkbaharın son aylarında asfalt ekiplerinin yayla yollarında çalışma yürüttüğünü, yaz döneminde ise merkez yollarda çalıştıklarını dile getiren Başkan Böcek, yılsonuna kadar 21 ton sıcak asfalt kullanmış olacaklarını kaydetti.

Boğaçayı Caddesi’ne bağlantı yolda sıcak asfalt

Boğaçayı Caddesi’ne bağlantı yolda sıcak asfalt

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber