Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Türkiye 22 Temmuz 2018 - 18:48 Yorum: 0

Boğalar dostluk için güreşti

Germencik Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen boğa güreşi festivali Alangüllü arenasında yapıldı.

Boğalar dostluk için güreşti

Germencik Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen boğa güreşi festivali Alangüllü arenasında yapıldı. Aydın, Muğla ve çevre illerden yaklaşık 70 çift boğanın karşılaştığı güreşler kıran kırana geçti. Yılın en sıcak günleri yaşanmasına rağmen güreşler yoğun ilgi gördü.

Sabah saatlerinde başlayan güreşler akşama kadar devam etti. Çoğunluğu Aydın olmak üzere Muğla ve İzmir'den güreşlere katılan boğalar aşırı sıcağa rağmen kıran kırana güreştiler. Bazı boğalar aşırı sıcaklar nedeniyle çatışmadan güreşi tamamlarken bazı boğalar ise uzun süre güreşti.

Yapılan festivalleler ile Aydın'ın en önemli deve güreşi merkezi olan Germencik bu organizasyonlarla boğa güreşlerinin de merkezi durumuna geldi. Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın başkanlığında gerçekleştirilen organizasyonda doğal arena konumundaki Germencik Alangüllü Arenasında izleyiciler aşırı sıcağa rağmen keyifli karşılaşmalar izlediler. Çatımları büyük bir hassasiyetle yaptıklarını belirten hakem heyeti, kilo, yaş, boynuz yapısı ve boğaların pehlivanlıktaki ustalıklarına göre boğaları karşılaştırdıklarını belirttiler.

Güreşlerde rakibini yenen ve grubunda birinci olan boğaların sahiplerine para ödülü verildi.

Boğalar dostluk için güreşti

Boğalar dostluk için güreşti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber