Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mayıs 2019 - 13:11 Yorum: 0

Boğaz Turları

İstanbul için en eşsiz deneyimlerden birisi olan boğaz turları, özellikle ilk defa İstanbul’a gelecek kişiler için unutulmaz anlar yaşanmasını sağlıyor.

Boğaz Turları

İstanbul için en eşsiz deneyimlerden birisi olan boğaz turları, özellikle ilk defa İstanbul’a gelecek kişiler için unutulmaz anlar yaşanmasını sağlıyor. Gündüz farklı, gece ise çok daha özel bir şekilde gerçekleştirilen bu turlarda, deniz havası, İstanbul manzarası ve tarihi eşlik ediyor. Geziye katılan ziyaretçilerin en anında özel hatıralar edineceği tur için İstanbul’daki ilk ve en iyi seçenek ise Beyaz Martı gemisi.

Boğaz turları için tek isim: Beyaz Martı Gemisi

3 katlı teknede gerçekleştirilen turlarda; lüks, konfor ve tüm ihtiyaçların karşılanacağı özel bir planlama yapılıyor. Böylece kişilerin ziyaretçilerine iyi bir imkan sunması da sağlanıyor.

Yemekli, özel ikramların sunulduğu ya da sadece içecekli gibi farklı organizasyonlara açık olan Beyaz Martı Gemisi, tüm hizmetlerini müşterilerine özel olarak hazırlıyor. Uzun gemi ile deniz üzerinde salınırken, herkesin yüzündeki memnuniyet boğaz turları ile sağlanabiliyor. Firma tarafından sunulan hizmetler ile ilgili detaylı bilgi almak için https://www.beyazmartidavetgemisi.com/bogaz-turlari/ adresini ziyaret edebilirsiniz. İlgili sayfada yemekten mutfağa, turun hangi alanlarda destek sağlayacağından iletişim bilgilerine kadar detaylara ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER: Boğaz Turları
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber