Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Mart 2018 - 20:38 Yorum: 0

Boğaziçi Üniversitesinde polis müdahalesi: 8 gözaltı

Boğaziçi Üniversitesi kampüsünde "Afrin" karşıtı eylem yapan arkadaşlarının gözaltına alınmasını protesto eden öğrenciler polis müdahalesiyle...

Boğaziçi Üniversitesinde polis müdahalesi: 8 gözaltı

Boğaziçi Üniversitesi kampüsünde "Afrin" karşıtı eylem yapan arkadaşlarının gözaltına alınmasını protesto eden öğrenciler polis müdahalesiyle gözaltına alındı.

Boğaziçi Üniversitesi geçtiğimiz Pazartesi günü bir grup öğrencinin "Afrin lokumu" dağıtmasına karşı eylem yapması sonrasında polis ekipleri, bugün sabah saatlerinde yurtlara ve evlere operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda çok sayıda öğrenci gözaltına alınırken, üniversite kampüsünde bir grup öğrenci eylem yaptı. Arkadaşlarının gözaltına alınmasına tepki gösteren öğrencilere çevik kuvvet polisi müdahale etti. Müdahale sonucu 8 öğrenci polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber