Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Mayıs 2018 - 15:03 Yorum: 0

Boğazlıyan Şeker çalışanlarının çocuklarından iftar coşkusu

Kayseri Şeker'e bağlı Boğazlıyan Şeker Fabrikası çalışanları eş ve çocukları ile birlikte iftar sofrasında bir araya geldiler

Boğazlıyan Şeker çalışanlarının  çocuklarından  iftar coşkusu

Kayseri Şeker'e bağlı Boğazlıyan Şeker Fabrikası çalışanları eş ve çocukları ile birlikte iftar sofrasında bir araya geldiler

Boğazlıyan Şeker Fabrikasında düzenlenen iftar sofrasına katılan, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü, Genel Müdür yardımcıları, Şeker İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı, Boğazlıyan Şeker Fabrikası çalışanlarının çocukları tarafından çiçeklerle karşılandılar.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve beraberindeki heyet çocuklarla tek tek ilgilenerek eğitim durumları hakkında bilgi aldılar.

İftar öncesinde Boğazlıyan Şeker Fabrikası çalışanlarından Yakup Mert'in Boğazlıyan Atatürk İlk öğretim okulu öğrencisi Hilalsu Mert isimli kızının okuduğu "Şeker tadındadır Benim Başkanım" isimli Şiir'i de salonda büyük beğeni topladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber