Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ekim 2014 - 14:13 Yorum: 0

Boğazlıyan'da uygulamalı girişimcilik eğitimi

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi. Oda binasında düzenlenen törene, Başkan Öcal...

Boğazlıyan'da uygulamalı girişimcilik eğitimi

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi. 

Oda binasında düzenlenen törene, Başkan Öcal Öcalan, yönetim kurulu üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Öcalan, yaptığı konuşmada, girişimci havuzunun genişletilmesi, kültürünün yaygınlaştırılması ve daha fazla girişimcinin olması adına önemli çalışmalar yapıldığını söyledi.

KOSGEB destekli 30 bin lira hibe ve sıfır faizli 70 bin lira makine ve ekipman kredisinden faydalanmak üzere uygulamalı girişimcilik kursunu açtıklarını belirten Öcalan, şunları kaydetti:

"İlçemizde girişimci sayısının ve istihdamın artması için başlatmış olduğumuz çalışmalar neticesinde açtığımız girişimcilik eğitimi kursunu tamamlamış bulunmaktayız. Açılan bu kurs sayesinde 30 kişi sertifika almaya hak kazanmışlardır. Bu kurs sayesinde ilçemiz ve bölgemizin kalkınması için çalışma başlatmış olduk." 

Konuşmaların ardından, kursiyerlere sertifikaları Öcalan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber