Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:04 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eros kedinin öldürülmesi) Önceki kararında 1 y...12:02 Efeler’de Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri hizmete giriyor12:02 Denizova GES projesinin yüzde 60’ı tamamlandı12:02 Meyve bahçelerinde artık bungalov yetişiyor, ne denetim var ne estetik12:02 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:02 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eylem Tok ve oğlunun iadesi) Amerika Birleşik...12:02 Başer’den açık hava sinemaları projesi12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(CHP’de para sayma soruşturması) Bizim savcılığ...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eylem Tok ve oğlunun iadesi) Biz soruşturmayı...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(CHP’de para sayma soruşturması) Böyle miktarda...12:00 Türk Telekom’dan çevreci veri merkezi çözümleri11:59 Geyiğe çarpan minibüste 2 kişi yaralandı11:59 ‘Menteşe’de Gençler İşte’ projesinde mesleki ve işbaşı eğitimleri tamamland...11:59 İran müziğinin iki ustası 9 Kasım’da İstanbul’da11:58 Kırıkkale’de "otobüsüm nerede" uygulaması başladı11:58 Üstgeçidi kullanmayan genç otomobilin çarpmasıyla metrelerce uçtu11:58 Türk Ocağında ’Hz. İnsan olma yolunda Nebevi Ahlâk’ konulu konferans11:55 Otomobilin otobüs durağına daldığı kazada ölü sayısı 4’e yükseldi
Sami Er
Asayiş 23 Haziran 2018 - 21:08 Yorum: 0

Boğulma tehlikesi geçiren liseli kurtarılamadı

Samsun'da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılan 16 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti.

Boğulma tehlikesi geçiren liseli kurtarılamadı

Samsun'da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılan 16 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Çatalçam Mahallesi 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 arkadaş Enes Kol, Mahmut Anıl Öztürk ve Gencebay Tokatlı serinlemek için birlikte denize girdi. Arkadaşlar bir müddet yüzdükten sonra boğulma tehlikesi geçirdi. Gençlere ilk müdahaleyi Samsun Sahil Güvenlik Komutanlığı DEGAK-1 ekipleri yaptı. Mahmut Anıl Öztürk ve Gencebay Tokatlı dalgıçlar tarafından kurtarılırken, suda kaybolan Enes Kol ise 5 dakikalık çalışma sonucunda kayaların dibinden bulundu.

3 arkadaş 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yeşilkent Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi olan Enes Kol ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber