Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 11:38 Yorum: 0

Bölge Sanayi Oryantasyon Projesi

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, Üniversite-Sanayi iş birliği çerçevesinde hazırlanan "Bölge Sanayi Oryantasyon Projesi" kapsamında öğrenciler "asistan mühendis" olarak işletmelerde çalışacak.Dumulupınar...

Bölge Sanayi Oryantasyon Projesi

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, Üniversite-Sanayi iş birliği çerçevesinde hazırlanan "Bölge Sanayi Oryantasyon Projesi" kapsamında öğrenciler "asistan mühendis" olarak işletmelerde çalışacak.

Dumulupınar Üniversitesi (DPÜ) Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Oktay Şahbaz, yaptığı açıklamada, projenin ilk olarak DPÜ'de uygulandığını söyledi.

Proje ile öğrencilerin eğitimlerine devam etmenin yanı sıra işletmelerde asistan mühendis olarak çalışarak deneyim kazanacaklarını belirten Şahbaz, şöyle konuştu:

"Aslında bugün büyük bir mutluluğu yaşıyorum. Çünkü Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilecek olan bölge sanayi oryantasyon projesini üniversitemizde başlatmış bulunuyoruz. Yine ülkemizde ilklerden olan ve fakültemiz bünyesinde kurulmuş teknik ve sosyal girişimcilik kurullarının temel hedefleri çerçevesinde amacımız bu proje ile üniversitemiz öğrencileri ve öncelikle Kütahya ve sonra dolayısıyla da TR33 bölgesindeki sanayi kuruluşlarının entegrasyonunu sağlamaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber