Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 06 Nisan 2020 - 22:28 Yorum: 0

Bölgenin en büyük hayvan barınağında dezenfeksiyon işlemi

Amasya'nın Suluova ilçesinde bulunan ve bölgenin en büyük hayvan barınağı olan Suluova Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nde kapsamlı...

Bölgenin en büyük hayvan barınağında dezenfeksiyon işlemi

Amasya'nın Suluova ilçesinde bulunan ve bölgenin en büyük hayvan barınağı olan Suluova Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nde kapsamlı dezenfekte çalışması gerçekleştirirken ilçenin muhtelif yerlerinde oluşturduğu beslenme noktalarına mama ve yiyecek bırakıldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını titizlikle sürdüren Suluova Belediyesi, dolaylı olarak etkilenerek yiyecek sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarını da unutmadı. Belediye Başkanı Fatih Üçok'un talimatıyla 5 bin metrekarelik alanda hizmet veren Suluova Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ile beslenme noktalarını dezenfekte eden ekipler ilçemizin muhtelif yerlerinde oluşturduğu beslenme noktalarına mama bıraktı.

Başkan Üçok, "Suluova Belediyesi olarak evde kaldığımız bu günlerde sokaklarda yalnız kalan can dostlarımızı unutmadık. Dostlarımızın su ve mama ihtiyaçlarını her zaman olduğu gibi bugün de hiç aksatmadan tamamlıyoruz. Çünkü biliyoruz ki Suluovamızda her can kıymetli, her can özel. Kıymetli hemşehrilerimizin gözü arkada, yüreği sokakta kalmasın. Dostlarımız bizlere emanet" diye konuştu.

Bölgenin en büyük hayvan barınağında dezenfeksiyon işlemi

Bölgenin en büyük hayvan barınağında dezenfeksiyon işlemi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber