Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Bölgesel Amatör Lig

ARDAHAN (AA) - Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele eden Serhat Ardahanspor, sahasında Karaderespor'u 1-0 mağlup etti.Halil Efendi Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında Serhat Ardahanspor,...

Bölgesel Amatör Lig

ARDAHAN (AA) - Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele eden Serhat Ardahanspor, sahasında Karaderespor'u 1-0 mağlup etti.

Halil Efendi Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında Serhat Ardahanspor, 13. dakikada Ufuk Ayaydın'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra kontrollü bir oyun ortaya koyan Serhat Ardahanspor, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı.

Vali Ahmet Deniz ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un da izlediği maçın ikinci yarısında kontrollü oyununu sürdüren ve rakibine az sayıda pozisyon veren Ardahanspor, sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldı.

Serhat Ardahanspor, aldığı puanla grupta liderlik koltuğuna oturdu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber