Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 16:03 Yorum: 0

Bölgesel Amatör Lig’de Malatya derbisi nefesleri kesecek

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.grupta bu hafta Malatya derbisi heyecanı yaşanacak.

Bölgesel Amatör Lig’de Malatya derbisi nefesleri kesecek

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.grupta bu hafta Malatya derbisi heyecanı yaşanacak.

Sezona büyük beklentilerle giren Yeşilyurt Belediyespor ile kısıtlı bütçesine rağmen ligdeki ilk sezonunda kendini kanıtlamak isteyen İnönü Üniversitesi'nin mücadelesine sahne olacak karşılaşma, Pazar günü saat: 15.00'da başlayacak.

Yeşilyurt Belediyespor şoku üzerinden atamadı

Bölgesel Amatör Lig'de aldığı futbolcularla transferin flaş takımı olan ancak henüz ligin ikinci haftasında Gaziantep deplasmanında Şehit Kamil Belediyespor karşısında aldığı 2-0'lık yenilgiyle hayal kırıklığı yaşatan mavi beyazlılar, hem bu yenilgiyi unutturmak, hem de yeniden "ben de varım" demek için derbi de galibiyet hedefliyor.

Mavi beyazlı kulüpte olası bir yenilgi durumunda koltuğunun sallanacağı konuşulan İsmail Tekin'in de bu tartışmaları ortadan kaldırmak için bu maça olmak ya da olmamak gözüyle baktığı, futbolcularını da bu yönde motive ettiği öğrenildi.

İnönü Üniversitesispor kendini kanıtlamak istiyor

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden İnönü Üniversitesispor ise hafta sonu oynanacak derbiye kendini ispatlamak için çıkacak.

Kısıtlı ekonomisiyle mütevazı bir kadro oluşturarak lige başlayan sarı siyahlılar, ligin ilk 2 haftasında henüz galibiyetle tanışamamasına rağmen, sergilediği futbolla beğeni kazandı.

Murat Kurt ve talebeleri güçlü rakibi karşısında sürpriz bir galibiyete imza atmanın planlarını yapıyor.

Sarı siyahlılarda özellikle attığı gollerle daha şimdiden bir çok Bölgesel Amatör Lig takımının dikkatini üzerine çekmeyi başaran Ebubekir Yardım, takımının en önemli silahı olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber