Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

Bölgesel muhtarlar toplantıları başladı

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bölgesel muhtarlar toplantısı projesi ile mahalle statüsü kazanan köy muhtarları ile bir araya geldi.Belediyeden yapılan açıklamaya...

Bölgesel muhtarlar toplantıları başladı

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bölgesel muhtarlar toplantısı projesi ile mahalle statüsü kazanan köy muhtarları ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kurt, Odunpazarı Belediyesinin kırsalda gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yörükkaracaören Mahallesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya İmişehir, Türkmentokat, Sevinç, Ağapınar, Kalkanlı, Sultandere, Kanlıpınar, Karahöyük, Yassıhöyük, Harmandalı, Karatepe ve Karaçay mahallelerinin muhtarları ve vatandaşların katıldığı belirtildi.

Kurt, toplantıda yaptığı konuşmada, Odunpazarı Belediyesinin kırsal mahallelerde yaşanan sorunları tespit ettiğini ve eksiklerin giderilmesi için yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu ve köylerin tüm eksiklerini tamamlamak istediklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber