Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Temmuz 2018 - 11:48 Yorum: 0

Bölgesel UR-GE çalışmalarımız hızla devam ediyor

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın da dahil olduğu, 7 bölge Ticaret ve Sanayi Odası'nın dahil olduğu, tekstil, metal, orman ürünleri ve gıda sektörlerinde...

Bölgesel UR-GE çalışmalarımız hızla devam ediyor

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın da dahil olduğu, 7 bölge Ticaret ve Sanayi Odası'nın dahil olduğu, tekstil, metal, orman ürünleri ve gıda sektörlerinde kümelenme çalışmaları hızla devam ediyor.

Kümelenme çalışmaları kapsamında hazırlanan "Batı Karadeniz Ticaret ve Sanayi Odaları UR-GE Proje" başvuruları oda başkanlarının imzasına sunulmaya başlandı.

İlk imza Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin tarafından atıldı. Proje Sorumlusu firma yetkilisi İhsan Serdar Demirbilek 7 ayrı odada bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Oluşturulan sektör kümeleri için potansiyel diğer üye firmalar bizzat Serdar Bey tarafından ziyaret edilecek ve projenin sağladığı avantajlar konusunda bilgilendirilecek. Küme çalışmalarına katılmak isteyen firmalar başvurabilecek.

Bölgesel UR-GE çalışmalarımız hızla devam ediyor

Bölgesel UR-GE çalışmalarımız hızla devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber