Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 19 Ağustos 2016 - 09:38 Yorum: 0

Bolivarcı Venezuela Dışişleri Bakanı ile Petrol ve Madencilik Bakanı Türkiye’ye geliyor

Dışişleri Bakanlığı, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Delcy Eloina Rodriguez Gomez ve Petrol ve Madencilik Bakanı Eulogio del Pino'nun...

Bolivarcı Venezuela Dışişleri Bakanı ile Petrol ve Madencilik Bakanı Türkiye’ye geliyor

Dışişleri Bakanlığı, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Delcy Eloina Rodriguez Gomez ve Petrol ve Madencilik Bakanı Eulogio del Pino'nun Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Delcy Eloina Rodriguez Gomez ve Petrol ve Madencilik Bakanı Eulogio del Pino, Eylül ayında Venezuela'da gerçekleştirilecek Bağlantısızlar Hareketi 17. Zirvesi'ne yönelik olarak Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro'nun Sayın Cumhurbaşkanımıza muhatap davet mektubunu sunmak ve bu vesileyle iki ülke gündemindeki konuları ele almak üzere 19 Ağustos 2016 tarihinde ülkemize bir ziyaret gerçekleştirecektir" denildi.

Ziyaret kapsamında konuk heyetin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmesinin öngörüldüğü de kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber