Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:44 Yorum: 0

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz’dan efsane oyuncuya ziyaret

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından her Perşembe günü gerçekleştirilen hasta ziyaretleri...

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz’dan efsane oyuncuya ziyaret

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından her Perşembe günü gerçekleştirilen hasta ziyaretleri kapsamında Boluspor'da uzun yıllar futbolcu ve yönetici olarak başarılı görevlere imza atan Türk futbolunun efsane ismi Japon Rıdvan lakaplı Rıdvan Ertan ve 6 aileyi ziyaret etti.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz beraberinde Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ile Boluspor'da uzun yıllar futbolcu ve yönetici olarak başarılı görevlere imza atan Türk futbolunun efsane ismi Japon Rıdvan lakaplı Rıdvan Ertani'yi de evinde ziyaret etti. Parkinson hastalığı sebebiyle geçtiğimiz günlerde düşerek kaburgalarını çatlatan Rıdvan Ertan'a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Yılmaz, efsane futbolcu ile uzun uzun sohbet etti. Sohbet esnasında Boluspor'da futbolcu olduğu yıllara giden Rıdvan Ertani, zaman zaman duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Ziyaretin sonunda konuşan Başkan Yılmaz, "Bolu'ya ve Boluspor'a çok büyük katkılar sağlayan kardeşimizi bugün ziyaret ettik. Bu gibi insanlar Bolu için büyük birer değerdir. Kendisi bizim için her zaman son derece önemli birisidir ve bizden ne isterse her zaman yapmaya hazır olduğumuzu bilmesini isteriz. Allah kendisine şifa versin, ömrü uzun olsun" dedi.

Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, ev ziyaretlerinin ardından Özel Çağsu Hastanesi'ndeki hastaları ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi gören Yeniçağalı hayırsever Yaşar Çelik'i de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber