Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 01 Eylül 2016 - 13:33 Yorum: 0

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Yurtseven iddialara yanıt verdi:

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, bazı siyasilerin Bolu'da FETÖ operasyonlarının kararlılıkla ilerlemediği iddialarına ilişkin "Kimin ne dediği...

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Yurtseven iddialara yanıt verdi:

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, bazı siyasilerin Bolu'da FETÖ operasyonlarının kararlılıkla ilerlemediği iddialarına ilişkin "Kimin ne dediği bizi ilgilendirmiyor. Bolu'da örgüte karşı operasyonlar kararlılıkla devam ediyor. Bir tane FETÖ üyesi kalmayana kadar mücadelemiz devam edecek" dedi.

Bolu Valiliği'nde, Bolu Valisi Aydın Baruş başkanlığında, İl Jandarma Komutanı İsmail Güzel ve Bolu Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya'nın katıldığı bilgilendirme toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven bazı siyasilerin FETÖ operasyonu ile ilgili eleştirilerine yanıt verdi.

Bolu'da FETÖ operasyonlarının kararlılıkla yürümediği iddiaları üzerine açıklama yapan Yurtseven, "Biz kendimizden eminiz. Adliyede ben de dahil 3 savcımızla birlikte örgüte karşı gece gündüz demeden çalışmalarımız devam ediyor. Söylenenleri dikkate almıyoruz. Kimin ne dediği bizi ilgilendirmiyor. Bolu'da bir tane bile FETÖ üyesi kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek. Mücadeleci ve bu ekipler kararlı mücadele etmeye inanmış bir ekibim var. Bolu halkı müsterih olsun FETÖ operasyonları kararlılıkla devam edecek" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber