Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ekim 2016 - 19:53 Yorum: 0

Bolu Emniyet Müdürü İbrahim Özel göreve başladı

Geçtiğimiz gün yayınlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Bolu'ya atanan Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel, görevi Mustafa Kızılkaya'dan...

Bolu Emniyet Müdürü İbrahim Özel göreve başladı

Geçtiğimiz gün yayınlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Bolu'ya atanan Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel, görevi Mustafa Kızılkaya'dan devraldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Bolu İl Emniyet Müdürü olarak atanan Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel, akşam saatlerinde Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. İbrahim Özel'i Emniyet Müdürlüğü girişinde eski Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya karşıladı. Şube müdürlerinin de hazır bulunduğu Emniyet Müdürlüğü bahçesinde İbrahim Özel polislerle tek tek el sıkışarak, Mustafa Kızılkaya eşliğinde makamına girdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber