Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 26 Ağustos 2016 - 15:03 Yorum: 0

Bolu polisinden emlakçılara FETÖ uyarısı

Bolu'da bulunan emlakçılara Bolu Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ve şube müdürleri tarafından ev kiralamak isteyen Fethullahçı Terör Örgütü üyelerine...

Bolu polisinden emlakçılara FETÖ uyarısı

Bolu'da bulunan emlakçılara Bolu Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ve şube müdürleri tarafından ev kiralamak isteyen Fethullahçı Terör Örgütü üyelerine karşı dikkatli olmaları yönüe uyarılarda bulundular.

Karamanlı Mahallesi'ndeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasında düzenlene bilgilendirme toplantısına Bolu'da faaliyet gösteren çok sayıda emlakçı katılırken, Bolu Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, "15 Temmuz'da gerçekleşen darbe teşebbüsüyle artık hiç kimsenin aklında FETÖ'nün silahlı bir terör örgütü olup olmadığı konusunda soru işareti kalmadı. Kendi elleriyle altın tepsiyle kendilerinin bir silahlı terör örgütü olduklarını kanıtladılar. Bundan sonra bizim işimiz, polisiye faaliyetlerimiz daha kolay" diye konuştu.

Emlakçılara ev kiralarken dikkatli olmalarını isteyen Kızılkaya, "Bu işi ilimizde yapanlar sizsiniz. Bu işin profesyonel çalışanları sizsiniz. Eğitim öğretim dönemi başlıyor. Bolu'da özel yurt ve pansiyon sayılarına baktığımızda bunun 30 binden fazla üniversite öğrenci sayısına yeterli olmadığı aşikar. Dolayısıyla öğrencilerin en az üçte 2'si bir şekilde dışarılarda ev bulmak zorunda birlikte ev tutmak zorunda. Bu insanların en az yarısı sizlere müracaat etmek durumunda. Biz kimseye suçlu demiyoruz ama eğer FETÖ öğrenciler için ev bakacaksa mutlaka sizlere gelecektir. Bunu biliyoruz. Dolayısıyla sizlerin bu konuda biraz daha dikkatli, uyanık olmanız ve bu konuya öncelik vermeniz birçok şeyi kolaylaştıracaktır" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber