Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

Bolu'da 26 arı kovanı çalındı

BOLU (AA) - Bolu'da henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından 26 arı kovanı çalındı.Alınan bilgiye göre, Ömer Karanfil, merkeze bağlı Bakırlı Köyü Şanşa mevkiinde bulunan 26...

Bolu'da 26 arı kovanı çalındı

BOLU (AA) - Bolu'da henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından 26 arı kovanı çalındı.

Alınan bilgiye göre, Ömer Karanfil, merkeze bağlı Bakırlı Köyü Şanşa mevkiinde bulunan 26 arı kovanının, etrafındaki tel örgüler kesilerek çalındığını görünce jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, delil aradı.

Bolu Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Ünalan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hırsızların tel örgüyü keserek kovanların bulunduğu alana girdiğini ve içerisinde bal bulunan 26 arı kovanının çalındığını söyledi.

Geçen hafta da Demirciler köyünde aynı şekilde bir hırsızlık olayının yaşandığını hatırlatan Ünalan, "Buradan da bir arkadaşımızın 25 arı kovanı çalınmıştı. Geçen yıl da bu bölgede 25'erden toplam 50 arı kovanı çalındı. Bu işi yapan kişiler burayı bilen kişiler. Araçları 25 ya da 26 kovan alıyor. Bu işi artık geçim kaynağı haline getirmiş durumda. Arı kovanları çalınan arıcımız perişan vaziyette. Bolu'da arı kovanı hırsızlığı aldı başını gidiyor" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber