Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Ekim 2016 - 12:28 Yorum: 0

Bolu’da aranan firari FETÖ şüphelisi Samsun’da yakalandı

Bolu'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik düzenlenen operasyonda hakkında yakalama kararı çıkartıldıktan sonra kaçan örgütün eğitim kurumunun...

Bolu’da aranan firari FETÖ şüphelisi Samsun’da yakalandı

Bolu'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik düzenlenen operasyonda hakkında yakalama kararı çıkartıldıktan sonra kaçan örgütün eğitim kurumunun Muhasebe Müdürü Ercan Ş. Samsun'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz FETÖ/PDY darbe girişimi sonrasında Bolu'da başlatılan soruşturmalarda hakkında yakalama kararı çıkarılan Polat Eğitim İşletmeleri Anonim Şirketi'nin Muhasebe Müdürü Ercan Ş. Samsun'da bir akrabasının evinde Bolu ve Samsun polisinin ortak operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı. Ercan Ş. ifadesi alınmak üzere Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bolu'ya getirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber