Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Kasım 2014 - 09:53 Yorum: 0

Bolu'da çiftçilere ekipman desteği

BOLU (AA) - Bolu'da "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" kapsamında çiftçilere makine ve ekipman desteğinde bulunuldu.Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde...

Bolu'da çiftçilere ekipman desteği

BOLU (AA) - Bolu'da "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" kapsamında çiftçilere makine ve ekipman desteğinde bulunuldu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde düzenlenen törende konuşan Vali Zahteroğulları, emeği değerlendirmeye yönelik bir projenin hayata geçirildiğini belirtti.

Her geçen gün gıdaya olan ihtiyacın arttığını vurgulayan Vali Zahteroğulları, şunları söyledi:

"Tarım, bu ülkede sanayileşme ile birlikte sanki göz ardı edilmiş, geri plana itilmiş, ihtiyaç duyulmayan bir sektör haline gelmiş gibi algılanabilir. Ne dünyada ne de ülkemizde, tarımın ve gıdanın değeri hiçbir zaman azalmıyor ve azalmamaktadır. Tarımdan beslenen nüfus azalıyor. O artık sanayi başta olmak üzere diğer sektörlere kaymaya başlıyor. Biz daha az nüfusla, daha az emekle daha fazla verim elde edecek çalışmalar yapmalıyız."

Daha sonra çiftçilere makine ve ekipman dağıtıldı. 

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Prof. Dr. Hayri Coşkun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Taş'ın da katıldığı tören, ceviz fidanı dağıtımıyla sona erdi.

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber