Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Ağustos 2016 - 12:48 Yorum: 0

Bolu’da FETÖ operasyonunda 4 kişi adliyeye sevk edildi

Bolu'da Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik düzenlene operasyonlarda aralarında Bolu adliyesi Yazı İşleri Müdürü ve Mudurnu ilçe Emniyet Müdürü'nün...

Bolu’da FETÖ operasyonunda 4 kişi adliyeye sevk edildi

Bolu'da Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik düzenlene operasyonlarda aralarında Bolu adliyesi Yazı İşleri Müdürü ve Mudurnu ilçe Emniyet Müdürü'nün de bulunduğu 4 kişi ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı sonrasında Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı ekipleri tarafından gözaltına alınan Bolu Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Ö.K., Mudurnu İlçe Emniyet Müdürü H.B., Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Ü.A. ve İnfaz Koruma Memuru İ.G., ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber