Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Nisan 2015 - 16:38 Yorum: 0

Bolu'da öğrenciler, video konferansla CERN'e bağlandı

BOLU (AA) - Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi  (CERN) fizikçilerinden Dr. Bora Akgün ve Dr. Sezen Sekmen, Türkiye'deki öğrencilere  video konferans yöntemiyle CERN’i tanıttı.İl Milli...

Bolu'da öğrenciler, video konferansla CERN'e bağlandı

BOLU (AA) - Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi  (CERN) fizikçilerinden Dr. Bora Akgün ve Dr. Sezen Sekmen, Türkiye'deki öğrencilere  video konferans yöntemiyle CERN’i tanıttı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün program sahipliğinde, çeşitli liselerin katılımıyla Ticaret ve Sanayi Odasının konferans salonunda program düzenlendi. 

Programa İzzet Baysal Anadolu Lisesi, Bolu Fen Lisesi, Bolu Anadolu Öğretmen Lisesi ve Mudurnu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin yanı sıra, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi, Niğde Remide Yılmaz Atatürk Anadolu Lisesi, İstanbul MEF okulları, İstanbul Kabataş Erkek Lisesi, İstanbul Sabancı Anadolu Lisesi, İzmir Bayraklı Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İzmir Çiğli Özel Anadolu Türk Koleji öğrencileri de katıldı.

Ayşenur Özdemir’in proje koordinatörü olduğu programda, Dr. Bora Akgün CERN hakkında bilgi verdi. 

Akgün ve Sekmen daha sonra soruları cevapladı.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber