Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Ağustos 2014 - 16:28 Yorum: 0

Bolu'da yangın

Göynük ilçesindeki çiftlikte çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu, 10 bin saman balyası ve bin ton buğday kullanılamaz hale geldi

Bolu'da yangın

BOLU (AA) - Göynük ilçesindeki çiftlikte çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu, 10 bin saman balyası ve bin ton buğday kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Dedeler köyünde Mustafa Aydın'a ait çiftlikteki kaynak çalışması sırasında sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktı. Alevleri gören çiftlik çalışanları, ahırlardaki hayvanları tahliye ederek, durumu itfaiyeye haber verdi.

Kısa sürede ahır, samanlık ve depolara yayılan alevlere, Göynük ve çevre ilçelerden gelen çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Uzun süren çalışmalarla söndürülen yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu, 10 bin saman balyası ve bin ton buğday kullanılamaz hale geldi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber