Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Ocak 2020 - 20:43 Yorum: 0

Boluspor, maç gelirlerini deprem bölgesine bağışlayacak

TFF 1. Lig'in 20. haftasında Büyükşehir Belediye Eruzurmspor'u konuk edecek olan Boluspor, maç gelirlerinin deprem bölgesi olan Elazığ'a gönderileceğini...

Boluspor, maç gelirlerini deprem bölgesine bağışlayacak

TFF 1. Lig'in 20. haftasında Büyükşehir Belediye Eruzurmspor'u konuk edecek olan Boluspor, maç gelirlerinin deprem bölgesi olan Elazığ'a gönderileceğini açıkladı.

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, ligin 20. haftasında evinde oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının gelirlerini deprem bölgesine gönderecek. Boluspor resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun aldığı karar ile 1 Şubat tarihinde oynayacağımız B.B. Erzurumspor maçının tüm bilet gelirleri Elazığ depreminden etkilenen vatandaşlarımıza bağışlanacaktır. Tüm taraftarlarımızı ve Bolu halkını maça davet ediyoruz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber