Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 05 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Bolvadin'de "küfre hayır" kampanyası

AFYONKARAHİSAR (AA) - Bolvadin ilçesin'de, "Türk toplumunu daha iyi temsil etmek istiyorsak küfre hayır'' kampanyası başlatıldı.Kent genelinde ve sosyal medya üzerinden afişler bildiriler ve...

Bolvadin'de 'küfre hayır' kampanyası

AFYONKARAHİSAR (AA) - Bolvadin ilçesin'de, "Türk toplumunu daha iyi temsil etmek istiyorsak küfre hayır'' kampanyası başlatıldı.

Kent genelinde ve sosyal medya üzerinden afişler bildiriler ve programlar şeklinde uygulamaya alınan projeye Bolvadin Belediyesi, Bolvadin Meslek Yüksek Okulu, Bolvadin Kent Konseyi, Milli Eğitim Müdürlüğünün ve bir çok kuruluş destek verdi.

Bolvadin Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan, "Bolvadin Kent Konseyi olarak küfre ve kötü sözlere hayır diyoruz öncelikle bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber