Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 30 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

Bolvadin'de "küfüre hayır" kampanyası

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde "küfüre hayır" kampanyası kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi..Kampanyayı başlatan yaptığı konuşmada Merve Pektaş, projenin...

Bolvadin'de 'küfüre hayır' kampanyası

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde "küfüre hayır" kampanyası kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi.

.Kampanyayı başlatan yaptığı konuşmada Merve Pektaş, projenin amacının küfür ve argonun ahlaki bir problem olduğunu kavramak ve aynı zamanda ailenin öneminin gençlere kavuşturmak ve bu doğrultuda bir farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

Küfüre hayır kapsamında düzenlenen yarışmalarda resim yarışmasında 3. olan Ayşe Nur Kıllı, 2. olan Esma Nur Ulubaş ve 1. olan Berrin Gaye Güney'e hediyeleri ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Yürüyüşe, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayıhan, Bolvadin Garnizon Komutanı İlket İlden, Bolvadin halkı, öğrenciler ve Bolvadin Belediye Spor futbolcuları ile davetliler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber